dijous, 27 de juny del 2013

Ja hem acabat la primària.



 
 
Divendres passat, intentarem per tots els nostres mitjans sopar amb normalitat i acompanyar les nostres filles i fills en el seu darrer dia d'alumnes del col·legi "Jacinto Castañeda".Els  nostres esforços per revestir de normalitat un dia, que dissortadament, no era normal, van resultar inútils i  pares i fills desistirem de fer cap celebració eixa turmentosa nit.

Tots decebuts, anàrem retirant-nos a casa, amb la impotència de no poder aconsolar els infants en la seua nit especial de final de la primària.

Les xiquetes i xiquets havien preparat balls i danses per que gaudirem els convidats, lectures per expressar els seus sentiments envers els companys i companyes i professores i professors, i esperaven rebre el diploma de la primaria. Quin comboi!!!!!

Avui, les mares i pares, sense el concurs del col·legi, ni de l'ampa, pel nostre compte,  intentarem refer allò que la climatologia, i la manca d'imaginació i ganes dels responsables del col·legi impediren el passat divendres.

Avui soparem al voltant dels homenatjats, compartirem una vetllada d'amistat les mares i pares, i esperem que el temps siga benevolent i ens acompanye.