dimarts, 16 de desembre del 2014

Estem cridats a prendre decisions molt importants




Cristina Suñer (Xàtiva 1969)


Decisió pressa, em presente a les primàries de compromís.


Fa bastants anys vaig decidir dedicar-me professionalment i personal a la complexa i apassionant, acció de millorar la societat que m'acull, per això vaig estudiar dret i per eixe mateix motiu participe activament a la vida política.

Al dia a dia em dedique a treballar al meu propi despatx professional com advocada, feina que m’apassiona i que compagine amb la meua altra gran passió, la feina de regidora a l’Ajuntament de la meua ciutat Xàtiva, on  juntament amb les meues companyes i companys  de compromís Xàtiva, hem  aprés molt, del  funcionament d’un ajuntament,  i alhora a batallar pels drets dels nostres conciutadans front a un govern caciquil i dèspota amb majoria absoluta.


Però hi ha un projecte més engrescador encara, si cap, i al que m’agradaria contribuir els propers anys, el redreçament nacional del meu país, i el canvi social imprescindible que cal al País Valencià, i vull participar en aquest canvi amb les dones i homes valents de compromís.


Davant nosaltres  s'obri un futur ben cert. El PP no governarà. I estem cridats a prendre decisions  importantíssimes que afectaran al futur del País Valencià. Hem d'aturar la destrucció i començar a ficar els fonaments de la casa on hauran de viure els que venen  darrere. La nostra obligació serà pagar la “festa dels governants que ens han precedit” i preparar el futur a les nostres filles i fills. 


I encara tenim, davant nostre, el repte més gran de tots. No defraudar els valencians i valencianes. No podem fallar. El repte de la democràcia, de la transparència, de la participació. Son molts els que confiaran amb nosaltres per que eliminem de soca-rel la corrupció, el clientelisme, el tràfec  d'influències, les portes giratòries, les “mangarrufes” i els "xanxullos", i hem de ficar tots els nostres esforços i capacitats per ser efectius, i impulsar en la nostra societat els valors que ens han dirigit a tots al llarg de les nostres trajectòries públiques i personals.


A Xàtiva, he contribuït a la consolidació del nostre projecte, Compromís és alternativa de govern,  d’aquest fet em sent especialment orgullosa, la denuncia constant d’arbitrarietats i les propostes serioses, han fet que hui ningú dubte de la nostra capacitat.


Estic convençuda que la meua experiència política, tant en l’ àmbit orgànic del Bloc, com en l'institucional a l'Ajuntament de Xàtiva, constitueix un valor que em  trobe amb la responsabilitat d'oferir.



Xàtiva, 12 de desembre de 2014